zmylna Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Witam. Jeśli temat był to przepraszam ale wyszukiwarka niczego nie znalazła. Czy jest możliwość ustawienia powiadomień (okienka popup) tak aby pokazywały się nad ekranem blokady ? Dzięki.
0 zmylna Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 Chodzi mi o to aby okienko z powiadomieniem o nowym SMS pojawiało sie na ekranie blokady. W tej chwili trzeba najpierw odblokować telefon aby zobaczyć powiadomienie. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
0 ZduneX25 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Zależy od ekranu blokady, ja mam motyw obsługujący gesty i przesuwam palcem w prawo i mam ostatnie połączenia i smsy (8 pozycji). Ekran blokady obsługuje gesty jak homescreen na jednej stronie zegar, na drugiej połączenia i smsy a na 3 pogoda (taki ja sobie wybrałem).
0 zmylna Opublikowano 19 Maja 2014 Autor Opublikowano 19 Maja 2014 (edytowane) Chodziło mi o ten domyślny ale już wszystko rozumiem. Dzięki ZduneX25 Ps. Możesz podać nazwę swojego motywu ? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Edytowane 19 Maja 2014 przez zmylna
0 ZduneX25 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Jak dobrze pamiętam to na domyślnym jak masz smsa to masz napis 1 nowa wiadomoś jak klikasz kłódkę i przesuwasz ją na ikonę sms to powinno Ci pokazać treść i to wszystko dzieje się jeszcze przed odblokowaniem. Ogólnie to jest multum modyfikacji tego domyślnego i pewnie różnią się właśnie takimi drobiazgami jak powiadomienia, bo na pierwszy rzut oka wszystkie wyglądają bardzo podobnie. Moja blokada pochodzi z motywu Modern II.
0 zmylna Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Jeszcze raz dzięki i temat do zamknięcia.
Pytanie
zmylna
Witam.
Jeśli temat był to przepraszam ale wyszukiwarka niczego nie znalazła.
Czy jest możliwość ustawienia powiadomień (okienka popup) tak aby pokazywały się nad ekranem blokady ?
Dzięki.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi