foxit100 Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Witam mam Xiaomi Mi5, xiaomi.eu 7.4.27, mam wgranego roota oraz aplikację Lucky Patcher, wszystko było by oki ale niewiem dlaczego blokuje mi ona TVN Player, da się to jakoś ukryć przed tą aplikacją że mam zainstalowanego Lucky Patchera ? Nie chcę go odinstalowywać bo jest mi potrzebny do innych rzeczy a po drugie nawet nie blokuję nim żadnych reklam w TVN Playerze gdyż mam wykupione pakiety. Fajnie jakby dało się to obejść, dziękuję za odpowiedzi. Skoro przed aplikację AndroidPay da się ukryć roota i bootloadera to tu może też jakoś się da Edytowane 1 Maja 2017 przez foxit100
simcold Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Probowales magiska?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
martin3z Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 Dnia 1.05.2017 o 02:56, foxit100 napisał: Witam mam Xiaomi Mi5, xiaomi.eu 7.4.27, mam wgranego roota oraz aplikację Lucky Patcher, wszystko było by oki ale niewiem dlaczego blokuje mi ona TVN Player, da się to jakoś ukryć przed tą aplikacją że mam zainstalowanego Lucky Patchera ? Nie chcę go odinstalowywać bo jest mi potrzebny do innych rzeczy a po drugie nawet nie blokuję nim żadnych reklam w TVN Playerze gdyż mam wykupione pakiety. Fajnie jakby dało się to obejść, dziękuję za odpowiedzi. Sorki za OT. Jak się ukrywa przed Android Pay to wszystko?
rezmus Opublikowano 16 Maja 2017 Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Dnia 1.05.2017 o 02:56, foxit100 napisał: Witam mam Xiaomi Mi5, xiaomi.eu 7.4.27, mam wgranego roota oraz aplikację Lucky Patcher, wszystko było by oki ale niewiem dlaczego blokuje mi ona TVN Player, da się to jakoś ukryć przed tą aplikacją że mam zainstalowanego Lucky Patchera ? Nie chcę go odinstalowywać bo jest mi potrzebny do innych rzeczy a po drugie nawet nie blokuję nim żadnych reklam w TVN Playerze gdyż mam wykupione pakiety. Fajnie jakby dało się to obejść, dziękuję za odpowiedzi. jesli apktool nie jest ci obcy to sobie zmien w player\smali\pl\tvn\player\ui\SplashActivity.smal .method private isInstalledAnyAdBlockApp()Z .locals 2 .prologue .line 80 invoke-virtual {p0}, Lpl/tvn/player/ui/SplashActivity;->getApplicationContext()Landroid/content/Context; move-result-object v0 const-string v1, "com.android.vending.billing.InAppBillingService.LOCK" invoke-static {v0, v1}, Lpl/tvn/player/utils/AppUtils;->isAppInstalled(Landroid/content/Context;Ljava/lang/String;)Z move-result v0 return v0 .end method na .method private isInstalledAnyAdBlockApp()Z .locals 2 .prologue .line 80 const v0, false return v0 .end method Edytowane 20 Maja 2017 przez rezmus
cietybadacz Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Mam ten sam problem.Za pomocą jakiej apki można to zrobić?
wujek22 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 A nie podrzucił by ktoś przerobionej apki ?Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
galakty Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 9 godzin temu, cietybadacz napisał: Mam ten sam problem.Za pomocą jakiej apki można to zrobić? apktool, napisał...
cietybadacz Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Chodzi o tą?Jeśli tak to gdzie wejść aby zmodyfikować playera?
AKG Opublikowano 31 Maja 2017 Opublikowano 31 Maja 2017 Na moim mi5 soft 6.11.10 najnowszy Lucky śmiga bez problemu Player. Odpalam Lucky Patchera kolejno 3 kropczeki -> Ustawienia Xposed i tam na dole Uryj Lucky Patcher'a ;]
mrosi Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi