rezen Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 Witam, Interesuje się kupnem telefonu od Xiaomi, zastanawiam się nad Mi5 lub pokrewnymi. Problem leży w tym, że nie wiem gdzie kupić, o AliExpress są opinie mieszane, na Allegro więksi złodzieje niż Chińczycy, dlatego nie wiem gdzie jest najpewniejszy zakup w dobrej cenie. Proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted April 30, 2017 Share Posted April 30, 2017 7 godzin temu, rezen napisał: Witam, Interesuje się kupnem telefonu od Xiaomi, zastanawiam się nad Mi5 lub pokrewnymi. Problem leży w tym, że nie wiem gdzie kupić, o AliExpress są opinie mieszane, na Allegro więksi złodzieje niż Chińczycy, dlatego nie wiem gdzie jest najpewniejszy zakup w dobrej cenie. Proszę o pomoc! Ibuygou z gwarą we Wrocku, Gearbest, Geekbuying, Banggood ... sporo jest tego na forum wystarczy poczytać, jak chcesz gwarancję w PL to IBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezen Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Zastanawiam się nad Goldwayem, bo na tym forum czytałem już opinie o IBG oraz o Gerabest i niektóre były po prostu tragiczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Każdy sprzedawca ma mniejsze i większe grzeszki na sumieniu, Goldway też. Nie ma co w paranoje wpafacWysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezen Posted May 1, 2017 Author Share Posted May 1, 2017 Czyli z IBG można brać i nie ma powodów do obaw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuPe Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Znalazłem coś takiego: https://arena.pl/xiaomi-redmi-note-4-332-czarny-international,p38206632.html?gclid=CjwKEAjw_6XIBRCisIGIrJeQ93oSJAA2cNtMOE4-gFGo-krNXB3kedoStuQq_PJiynL2uZ95KbPqZhoCcz3w_wcBMyślicie, że to faktycznie note 4? Opis wygląda na pro - jest snap 625 zamiast helio. Czy ogólnie ktoś kupował z arena.pl może coś powiedzieć?Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Nie ma jakiś normalnych sklepów? Wysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Dnia 1.05.2017 o 09:58, rezen napisał: Czyli z IBG można brać i nie ma powodów do obaw? Ja ostatnio kupowałem w IBG Mi5 i polecam . Paczuszka szybko przyszła fonik bez zastrzeżeń . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts