Jump to content

Gdzie kupić Xiaomi?

rezen
 Share

Recommended Posts

Witam,

Interesuje się kupnem telefonu od Xiaomi, zastanawiam się nad Mi5 lub pokrewnymi. Problem leży w tym, że nie wiem gdzie kupić, o AliExpress są opinie mieszane, na Allegro więksi złodzieje niż Chińczycy, dlatego nie wiem gdzie jest najpewniejszy zakup w dobrej cenie. Proszę o pomoc!

7 godzin temu, rezen napisał:

Witam,

Interesuje się kupnem telefonu od Xiaomi, zastanawiam się nad Mi5 lub pokrewnymi. Problem leży w tym, że nie wiem gdzie kupić, o AliExpress są opinie mieszane, na Allegro więksi złodzieje niż Chińczycy, dlatego nie wiem gdzie jest najpewniejszy zakup w dobrej cenie. Proszę o pomoc!

Ibuygou z gwarą we Wrocku, Gearbest, Geekbuying, Banggood ... sporo jest tego na forum wystarczy poczytać, jak chcesz gwarancję w PL to IBG.

Znalazłem coś takiego: https://arena.pl/xiaomi-redmi-note-4-332-czarny-international,p38206632.html?gclid=CjwKEAjw_6XIBRCisIGIrJeQ93oSJAA2cNtMOE4-gFGo-krNXB3kedoStuQq_PJiynL2uZ95KbPqZhoCcz3w_wcB
Myślicie, że to faktycznie note 4? Opis wygląda na pro - jest snap 625 zamiast helio. Czy ogólnie ktoś kupował z arena.pl może coś powiedzieć?

Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka

Dnia 1.05.2017 o 09:58, rezen napisał:

Czyli z IBG można brać i nie ma powodów do obaw?

Ja ostatnio kupowałem w IBG Mi5 i polecam . Paczuszka szybko przyszła fonik bez zastrzeżeń .

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...