gigisalivan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam jak castuję muze z androidowej apki Tidal z telefonu to na ekranie telewizora pojawia się na chwilę stronka z utworem po czym zmienia się na napis tidal i tyle zero muzyki. Natomiast jak robię identycznie tylko że teledysk to już wszystko idzie Tidal w komórce jest ustawiony na jakośc Hi fi Edytowane 27 Kwietnia 2017 przez gigisalivan
gigisalivan Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Już wiem co się stało Mi box nie obsługuje przy castowaniu Tidala jakości Hi fi Pomogło przetawienie w tidalowej apce na komórce jakości z Hi fi na wysoką. Widzę że mi box ma duże problemy z castowaniem w odróżnieniu od chromecasta (patrz mój post o pasach na ekranie przy castowaniu z chroma) Castowanie natywne youtuba to też czasami męka Gdyby nie to że potrzebuję wyjście toslink to bym zmienił mi boxa na chromecasta
ZduneX25 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi