Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :-D

Mam problem z MI Maxem  pro 4/128  muzyka gra masakrycznie cicho przez słuchawki nawet te za 300 zł ... Po za instalowaniu zewnetrznej apki equalizer nie słyszę poprawy nawet gdy jest na full dźwięk jest cichy i przytłumiony ....Spotify gra tak samo ....Mam drugiego Mi Maxa słabszego parametrami i z nim jest oki ...Nie wiem co zrobić by było oki??? Proszę o pomoc :-(

Opublikowano

Na początek czy oba maxy to Helium (mi max pro) - porównaj czy mają tą samą wersję romu.
Czy problem jest po kablu/BT/i tak i tak?
Najlepiej wrzuć screen z informacją o romie z obu słuchawek.
To tak na start.

Tap Tap Tap

Opublikowano

Qualcomm Snapdragon 652 i głównie chodzi o muzykę bo rozmowy są oki.

Np. słuchając you tube na przeglądarce jest oki ale przez apkę gra cicho i tak samo jest z spotify

Rom" Global stabilny"

Screenshot_2017-04-21-18-30-16-937_com.android.settings.png

Opublikowano

Szczerze to sie mega boje grzebać dokładniem w romie kiedyś już coś spieprzyłem i nie udało sie odkręcić ....

Tak jestem zdesperowany że po chwilą namysłu mógłbym zmienić na xiaomie .eu tylko jak to przejść i co bym musiał zrobić ?:-(

Opublikowano

Niestety ale wygląda to na znany problem. Link do forum en: http://en.miui.com/thread-316520-1-1.html

Na pocieszenie dodam, że na xiaomi.eu problem nie występuje (przynajmniej ja nigdy nie doświadczyłem).

Zmiana na Eu to nic strasznego, trzymaj się tutoriali i dasz radę.

BTW. wiesz, że masz Helium a to połowa sukcesu i mniejsze ryzyko dużego przycisku do papieru :)

Tap Tap Tap

Opublikowano
6 minut temu, acanth napisał:

ryzyko dużego przycisku do papieru

Załadownie "hydrogen" jest na szczęście do odkręcenia.

@Lucek400 jak wspomniał kolega - postępuj zgodnie z instrukcjami starając się zrozumieć, co robisz... a powinno pójść bez problemów.

Opublikowano
Załadownie "hydrogen" jest na szczęście do odkręcenia.

Potwierdzam (z doświadczenia) ale pierwsza cegła uczy czytania ze zrozumieniem i większym zaangażowaniem - odstawić na 30 minut dzieci/żonę/pracę i będzie ok.

Tap Tap Tap

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...