Lucek400 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam serdecznie Mam problem z MI Maxem pro 4/128 muzyka gra masakrycznie cicho przez słuchawki nawet te za 300 zł ... Po za instalowaniu zewnetrznej apki equalizer nie słyszę poprawy nawet gdy jest na full dźwięk jest cichy i przytłumiony ....Spotify gra tak samo ....Mam drugiego Mi Maxa słabszego parametrami i z nim jest oki ...Nie wiem co zrobić by było oki??? Proszę o pomoc
tpawel Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Co to za rom? Wysłano z Redmi Note 4x
acanth Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Na początek czy oba maxy to Helium (mi max pro) - porównaj czy mają tą samą wersję romu. Czy problem jest po kablu/BT/i tak i tak?Najlepiej wrzuć screen z informacją o romie z obu słuchawek. To tak na start. Tap Tap Tap
Lucek400 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Qualcomm Snapdragon 652 i głównie chodzi o muzykę bo rozmowy są oki. Np. słuchając you tube na przeglądarce jest oki ale przez apkę gra cicho i tak samo jest z spotify Rom" Global stabilny"
Nezumi Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
majdan12 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 @Lucek400 Może zainteresuj się Xiaomi.eu bo same plusy są no może minusem może być brak OTA, ale pobrać samemu i zainstalować system to nie dużo pracy.
Lucek400 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Szczerze to sie mega boje grzebać dokładniem w romie kiedyś już coś spieprzyłem i nie udało sie odkręcić .... Tak jestem zdesperowany że po chwilą namysłu mógłbym zmienić na xiaomie .eu tylko jak to przejść i co bym musiał zrobić ?
acanth Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Niestety ale wygląda to na znany problem. Link do forum en: http://en.miui.com/thread-316520-1-1.htmlNa pocieszenie dodam, że na xiaomi.eu problem nie występuje (przynajmniej ja nigdy nie doświadczyłem). Zmiana na Eu to nic strasznego, trzymaj się tutoriali i dasz radę. BTW. wiesz, że masz Helium a to połowa sukcesu i mniejsze ryzyko dużego przycisku do papieru Tap Tap Tap
Zexon72 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 6 minut temu, acanth napisał: ryzyko dużego przycisku do papieru Załadownie "hydrogen" jest na szczęście do odkręcenia. @Lucek400 jak wspomniał kolega - postępuj zgodnie z instrukcjami starając się zrozumieć, co robisz... a powinno pójść bez problemów.
acanth Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Załadownie "hydrogen" jest na szczęście do odkręcenia.Potwierdzam (z doświadczenia) ale pierwsza cegła uczy czytania ze zrozumieniem i większym zaangażowaniem - odstawić na 30 minut dzieci/żonę/pracę i będzie ok. Tap Tap Tap
majdan12 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 @Lucek400 Ja dziś stworzyłem na szybko mały poradnik do Mi 5 i gdybym zmodyfikował go trochę był by idealny pod Mi Max 1
mrosi Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nie wykonujesz poleceń administracji. Nie poprawiłeś tytułu wątku, a dodajesz kolejne wpisy. Kosz
mrosi Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi