djbuzer Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam serdecznie. Posiadam soft MIU global 8.2.1.0 i pomimo zaznaczonej opcji "autoobracanie ekranu" oraz nie zaznaczonej opcji z menu rozwijanego "nie obracaj" wyświetlacz głównego pulpitu nie obraca się, dopiero wejście w aplikacje powoduje obrót. Wydaje mi się że przed aktualizacja wszystko działało i ekran na pulpicie się obracal a przy tej przekątnej to chyba jest podstawą. Dajcie znać jak koledzy maja rozwiązany ten problem. Dziękuję. Pozdrawiam. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Eh nigdy nie działało. MIUI nigdy nie miało rotacji pulpitu.
djbuzer Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Właśnie że działało bo jak kupiłem fona to do pierwszej aktualizacji pulpit się obracał. Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
Grothgar Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Pewnie używałeś innego launchera. Launcher Miui się nie obraca. Po prostu. Jak chcesz obrotu - używaj innego launchera. Zamykam.
Grothgar Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi