wchpikus Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam Mozecie sprawdzic czy u was tez tak sie zachowuje? Otwieramy zdjecie i chcemy powiekszyc. Oczywiscie dwa palce i rozsuwamy. Niestety u mnie obraz wraca do poprzedniego rozmiaru.
0 actian Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Co prawda nie mam MI3 ale powiem jak to się zachowuje na MI2S. Do jakiegoś momentu możesz powiększać i się nie wraca, ale potem możesz tylko przybliżyć tylko chwilowo a obraz wraca do poprzedniego dopuszczalnego maksymalnego powiększenia.
0 wchpikus Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Dokladnie sie tak zachwuje..to bug? Moze da sie to poprawic?
0 ZduneX25 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Mi3 ma ekran fullhd jeżeli nie masz tapet przykładowo o dwa razy większej rozdzielczości to będziesz mógł powiększać tylko trochę bądź tylko na trochę, to nie bug. Każdy telefon tak ma.
0 lucas7911 Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Co do tapet to się zgodzę ale zdjęcia - tym bardziej wykonane mi3 - mają dużo większą rozdzielczość niż ekran i powinno się dać przybliżyć fragment zdjęcia Ale u mnie też zachowuje się jak u kolegi actian powiększa do pewnego momentu a potem można tylko chwilowo, tak jest na apce Galeria a także jeśli otworzę plik poprzez ESFile Explorer
0 wchpikus Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Opublikowano 10 Maja 2014 Moim zdaniem powinno powiekszanie dzialac i nie powiniem sam sie zmniejszac.na wszystkich dotykowcach powiekszenie zostaje,po co taka funkjonalnosc jak nie mozna z tego korzystac?
0 actian Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Niestety, nie mogę Ci pomóc. Możesz spróbować ściągnąć jakąś apkę z Google Play. Sent from my MI 2S using Tapatalk
Pytanie
wchpikus
Witam
Mozecie sprawdzic czy u was tez tak sie zachowuje?
Otwieramy zdjecie i chcemy powiekszyc.
Oczywiscie dwa palce i rozsuwamy.
Niestety u mnie obraz wraca do poprzedniego rozmiaru.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi