xgonzox Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Witam,wczoraj zakupiłem remi 4 pro,wszytko działało super,da się dzwonić,smsy pisac,a tu nagle w nocy wyskoczył brak usługi i nie da se zrobić nic. Z początku myślałem ,że to ma związek z przeniesieniem numeru,ale jak się potem okazało,innych kart nie czyta też,a jak próbuje z karta zablokowana pinem,to nawet nie wyskakuje,zeby podac pin, tylko caly czas brak uslugi,system był wgrany od razu,kupowałem w polskim sklepie. Miał ktoś coś podobnego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 System był wgrany od razu ale jaki? Kupiłeś w PŁ to wal do sprzedawcy od razu Wysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
xgonzox Posted April 7, 2017 Author Share Posted April 7, 2017 (edited) Wersja androida 6.0.1 MMB29M Wersja MIUI - MiUI Global 8.1 stabilna (8.1.2.0) Dlaczego wał? dziwne ze wszytko z początku dzialo Dodam jeszcze,ze jak podłącze się do wifi,to pojawia sie zasieg,normalnie jest napisane virgin mobile 4g,ale jak chce zadzwnic,to jest ze siec komorkowa niedostepna Doszedlem do tego,ze jest problem z aktywacja karty,niestety sms nie moze dosc z aktywacja bo jest niedostepna siec Edited April 7, 2017 by xgonzox Link to comment Share on other sites More sharing options...
joljol Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Jak żadna karta sim ne działa to problem jest głębiej niż w samej karcie sim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts