skejcikk1 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam. Problem mam taki, że przy udostępnianiu ekranu (Drop>prześlij) i przy włączonej aplikacji Play NOW, ekran na TV (smart od Samsunga) ekran wysiwtla szare grafiki i dźwięk a obrazu brak. Menu kontekstowe działa lecz obrazu niet. Jak temu zaradzić? Chciałbym oglądać obraz z PLAY NOW na TV ale nie potrafię sobie poradzić. Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
@GUTEK@ Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Masz możliwość sprawdzić czy działa poprawnie na czystym androidzie? Bo nie wiadomo teraz czy to wina apki czy MIUI.
skejcikk1 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Masz możliwość sprawdzić czy działa poprawnie na czystym androidzie? Bo nie wiadomo teraz czy to wina apki czy MIUI.Sprawdziłem na czystym androidzie i ten sam problem. Telewizor i telefon w tej samej sieci wifi. Patrzalem czy jest jakaś aplikacja na TV ale brak.Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
@GUTEK@ Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Więc jest to wina aplikacji, skontaktuj się z pomocą techniczną Play. My nic tu nie pomożemy.
mrosi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi