Skocz do zawartości
  • 0

Kącik dziecięcy na MIUI

Pytanie

Opublikowano

Witam. Zawówiłem już sobie Xiaomi Red Rice które powinno być niedługo w drodze. Mam pytanie co do miui. Czy w MIUI jest może odpowiednik funkcji która w Windows Phone nazywa się kącik dziecięcy (tzn. możemy dac dziecku telefon i bawi się tylko wybranymi aplikacjami i nic więcej nie namiesza)?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Możesz spróbować z guest mode, ale nie wiem, czy to to, czego oczekujesz. Jest coś takiego w togglach w pasku powiadomień.

Sent from my MI 2S using Tapatalk

• 0
Opublikowano

Jak dostanę Redmi to będę testował. Najbardziej mi chodziło o to żeby dziecko mogło korzystać z wybranych aplikacji, żeby nie mogło nic usunąć (to koniecznie) i nie wykonywac żadnych połączeń/sms/mms.

• 0
Opublikowano
• Kids - Create a profile for the kids, with only the apps and access you feel comfortable with.

No to ta aplikacja co podałem właśnie jest do tego, tworzysz profil dla dziecka udostępniasz mu aplikacje, które może uruchomić do reszty nie ma dostępu

Choć sposobem, który podaje kolega ZduneX25 też można to osiągnąć tylko dłuższą drogą, bo trzeba wyłączać wszystkie aplikacje, do których nie ma mieć dostępu.

• 0
Opublikowano

Witam .

Po odblokowaniu telefonu mam wzór ,musiałem zrezygnować z ekranu blokowania ,w miui dochodzi  szybka latarka po przyciśnięciu przycisku  home i media player.pomijając  sam efekt odblokowywania fona.

Każdego pewnie denerwują  sytuacje gdzie trzeba wpisać wzór,a nasz rozmówca musi dyplomatycznie się odwracać .

Naprawde nic się  w temacie nie ugryzie.

Przydał by się ten tryb.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...