robi173 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Witam, mam kolejny problem otóż po włączeniu radia systemowego i podłączeniu słuchawek (konieczne jako antena) oraz sparowaniu z głośnikiem bluetooth -radio nie gra przez głośnik, na słuchawkach gra-też tak macie? Natomiast mp3 z telefonu idzie na głośnik bezproblemowo- dziwny ten telefon na moim starym Jiayu S3 wszystko działa, a tu.... ciągle coś, ech... Jestem na miui 7.1.5.
wojtekmarchewka Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Właśnie sprawdziłem dla Ciebie, to działanie, faktycznie gdy nie połączymy bluetooth, to radio gra na słuchawkach, ale gdy łącze bluetooth głośnik, to nie gra nigdzie. Rozwiązania nie znam!
robi173 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Ok-dzięki za sprawdzenie, czyli muszę z tym żyć
wojtekmarchewka Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 (edytowane) No niestety musisz z tym żyć, teraz jak sprawdziłem dla Ciebie, moje życie nie jest już idealne, i też cierpię, a do dziś nie wiedziałem, że mój Redmi Pro, ma takie problemy Edytowane 2 Kwietnia 2017 przez wojtekmarchewka
Rekomendowane odpowiedzi