Mala_Mi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hej Nie wiem co jest grane nagle zniknęły mi widgety. W zasobniku są tylko od systemowych aplikacji, a od tych zainstowanych ze sklepu nie ma. Np. Miałam pasek wyszukiwania Google a teraz nie ma. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Mala_Mi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Po wgraniu miui polska i zainstalowaniu wszystkich aplikacji jakich używam problem znowu pojawia się. Nie ma wdgetow do pobranych aplikacji , tylko do tych podstawowych systemowych np. zegarek , pogoda , kalkulator... Po wgraniu świeżego romu na początku wszystko było ok Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
GoldSnickers Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Na innych launcherach też jest ten sam problem? Może jakiś motyw coś blokuje... A może to głupi pomysł.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Zexon72 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 2 godziny temu, GoldSnickers napisał: Może jakiś motyw coś blokuje... A może to głupi pomysł. Wcale nie głupi - to bardzo możliwe
Mala_Mi Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Już do czytałam ,ze to wina romu beta.
Rekomendowane odpowiedzi