martin3z Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Czołem, Gdzieś, w którymś wątku widziałem podobny problem, ale nie pamiętam którym... Zaktualizowałem xiaomi.eu do najnowszej wersji z full wipem. Ustawienia systemu przywróciłem z ustawień kopii w chmurze i mi wypaliło powiadomienia maili, tapatalk które działały normalnie na 7.3.16 tzn. Też nie do końca normalnie bo np włączał się ekran ale nie było dźwięku. Poustawiałem w autostart wszystko. Uprawnienia potrzebne ma każda apka itp. Gdzieś coś jeszcze? Nie mam pojęcia, ale kurcze wiele rzeczy słabo chodzi na tych romach.
martin3z Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 Ok, to co proponujesz? Wipe system, data, cache, dalvik i ustawienia wszystkiego od nowa bez przywracania wszystkiego?? BTW, chciałem przywrócić image w twrp i się okazało, że kopia się stworzyła tylko z prawami odczytu i nie przywraca. Ehhh. Nie miałem nigdy takich przygód jak z tym telefonem. Nawet Titanium Backup żeby chodził musiałem się nakombinować.
Nezumi Opublikowano 26 Marca 2017 Opublikowano 26 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi