sonek Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Dzień dobry, W jakim sklepie polecilibyście kupić takie trzy rzeczy jak powerbank, słuchawki i jakiś przewód z usb-c i qc? Na ibuygou znalazłem rzeczy, które mnie interesują, ale chciałbym zapłacić przez Przelewy24. Na aliexpress nie mogę znaleźć jednego konkretnego sprzedawcy :/
PurpleHaze Posted March 27, 2017 Posted March 27, 2017 11 godzin temu, sonek napisał: Dzień dobry, W jakim sklepie polecilibyście kupić takie trzy rzeczy jak powerbank, słuchawki i jakiś przewód z usb-c i qc? Na ibuygou znalazłem rzeczy, które mnie interesują, ale chciałbym zapłacić przez Przelewy24. Na aliexpress nie mogę znaleźć jednego konkretnego sprzedawcy :/ Banggood, gearbest - chinskie sklepy oferuja paypal i platnosc karta, nie dzialaja przelewy24. Przelewy to tylko aliexpress, a tam to juz musz szukac bo to jest bazar. Kable to blitzwolf, ugreen. zwlaszcz ten drugi ma oficjalny sklep na aliexpress i calkiem ciekawe ceny obecnie. Co do sluchawek i powerbankow, to to juz nie ma tak prosto, bo tutaj trzeba uwazac na podrobki, wiec po pierwsze sensowne firmy, po drugie trzeba sprawdzac feedback i komentarze, no i okazyjna/kuszaca cena nie zawsze jest okazja. Raczej calego pakietu nie kupisz u jednego sprzedawcy, a nawet jesli to i tak bedzie to lecialo roznymi przesylkami.
Grimus23 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Na tym masz testy słuchawek: https://audiobudget.com/leaderboard.php
Recommended Posts