Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania...
Prawidłowa godzina to 23:42

1. Dlaczego mam godzine złą w tym zegarze w widgecie ?
2. Jak moge sie pozbyć tej godziny z pasku na samym górze ? bo po co mi skoro mam na pulpicie ?

z góry dzieki

215_unnamed.png

Opublikowano

oryginalny bo dopiero telefon kupiłem

android 6.0.1

mui global 8.1

ten zegar co na screenie to był widgetowy z takiej apki którą ściągnąłem przez google play. Teraz mam widget zegara systemowy i jest niby ok ale tamten zegar mi zajmuje 1/4 ekranu i nie moge nic wstawić obok żadnych ikon bo zajmuje aż 2 paski......

znacie jakieś widgety na redmi 4 pro zegara fajnego co mało zajmuje miejsca a jest prosty i ładny albo może też takich ikon do właczenia i wylączenia wifi i innych rzeczy takiego paska ?

Opublikowano

tak wygląda widget oryginaly z systemu.... i ten zegar zajmuje aż tak duzo... nie moge ikon żadnych wstawić ani bezpośrednio pod ani obok po prawej

964_unnamed.png

Opublikowano

Rom prawie na pewno oficjalny, tylko stary bo global stable (poziom poprawek Androida z listopada 2016). Telefon nowy i romy stable jeszcze nie dopracowane. Trzeba wgrać rom eu/pl, albo global dev i będzie lepiej.

Opublikowano

dzieki a powiedz mi co ile wychodzą nowe aktualizacje do tego systemu ? bo android z 6-11-2016 poziom poprawek bezpieczeństwa to chyba niezbyt fajnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...