exe Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Cześć Od 2 tyg. mam zablokowane przejscie na nadajniki T-mobile, numer w sieci Virgin. Wcześniej, czyli przez półtora roku było ok. co ciekawe żona na Lumii w tej samej sieci ma możliwość korzystania z wszystkich operatorów ich nadajników. Coś mi się wydaje, że problem wyskoczył po ostatniej aktualizacji (Global stabilna 8.2.1.0) ale głowy nie dam. Może ktoś się z tym już spotkał ?
tpawel Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Dzwoniles na infolinie? Play generalnie miejscami rezygnuje z T-Mobile i przerzuca na siłę do Plusa. Wystarczy że zrobią odświeżanie karty SIM i juzRedmi PRO by TT
exe Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 Pytałem Virgin, powiedzieli, że nic nie zmieniali.
tpawel Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 No tak bo to nie Oni tylko Play a do Playa nie zadzwonisz bo nie jesteś ich klientemRedmi PRO by TT
exe Opublikowano 22 Marca 2017 Autor Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Coś mi to wygląda na problem po aktualizacji i jak to zwykle bywa coś poprawią i coś spieprzą. Już nie raz się przekonałem, że po aktualizacji jest gorzej niż przed dlatego z reguły blokuje uszczęśliwianie na początku w aplikacjach czy programach ale tu coś mnie podkusiło Edytowane 22 Marca 2017 przez exe
Rekomendowane odpowiedzi