Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam minął już ponad miesiąc od wyjścia aktualizacji do Miu 8.2 a mój Redmi 3 S jej cały czas nie widzi, czy u was też tak jest... ? oczywiście chodzi o wersje Miui global stable teraz mam 8.1.1.0 stable  (MALMIDI)

już jest to troszkę irytujące 

Opublikowano

To sobie zainstaluj przez fastboota/edl lub odblokuj bl i wgraj miuipolska. Jaki problem. Irytujesz się miesiąc a ROM byś sobie wgrał w 5 minut.

Z Mi5

• Like 1
Opublikowano

problem w tym że 30 wiosen na świecie żyje i nigdy tego nie robiłem ale czas chyba iść z biegiem czasu i zacząć to robić przez program... troche dygam ze uwale telefon jakimś złym kliknięciem :) masz może do tego jakiś poradnik na yuotube albo cos ??

Opublikowano

U mnie w 3S tak samo nie wyszukuje aktualizacji. Nie chcę się bujać z odblokowywaniem żeby przypadkiem nie uwalić czegoś. Dlatego można spróbować pobrać plik z netu z aktualizacją i ręcznie załadować aktualizację.

Opublikowano
20 minut temu, bad napisał:

U mnie w 3S tak samo nie wyszukuje aktualizacji. Nie chcę się bujać z odblokowywaniem żeby przypadkiem nie uwalić czegoś. Dlatego można spróbować pobrać plik z netu z aktualizacją i ręcznie załadować aktualizację.

przecież nie ma aktualizacji do tego modelu jeszcze !!!

Opublikowano

A czyli nie sprawdziłeś czy jest aktualizacja?

To, że ktoś tam w mediach pisze to nie znaczy, że się zna. Takie rzeczy to samemu się weryfikuje jak się jest zainteresowanym. Aktualne ota jest na en.miui.com/download lub na stronie z fastbootami: http://en.miui.com/a-234.html

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...