skay77 Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 chialbym sie wami WAmi podzielic moimi spotrzerzeniami ,czytalem wiele stron na telchina czas oczekiwania przesylke,(dlugo) dobra czekamy ,Vat czy tam 23 procent od wartosci przesyliki oki mamy to w ...... przestanmy sie bawic w takie rzerzy bo potem zobaczysz swoje przesylkiv albo wawa lub zatrzymanie telefonu i odeslanie sluchawki do chin (informacja do nowych uzytkownikow) bo my co sprowadzilismy 4 Xiaomi i tak Obejdziemy WER wawa i Przemysl a jak to juz Wiemy oki 3 telefony sprowadzalem z ibg fajnie szybko ale czy to nas uchroni od Pana Kaczysnkisgo i 500 plus na ktore w potrzeba wiecej niz wasze (200$) tez tam mysle hehe ,tez slyszalem ze np (paczka i teraz iroinizuje idzie przez Ho Szi Min ale teraz sie nazywa inaczej bo ten szlak zaginol uprzedzam zaoszczedzisz 20$ a cofna ci mi Maxa czy tam Mi5 ,wiec sie zastanow czy chcesz byc " teraz takie popularne slowo jest cebularzem " ale czy oplaca sie zbierac cebule bez naci
lockerek Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Trzeba było zakładac nowy temat ? Masz juz jeden temat założony i tam mogłeś napisać.. A tak chaotycznego postu jeszcze w życiu nie widziałem,milion spacji..
Recommended Posts