Linetcon Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Witam! Próbowałem wgrać do mojego xiaomi rom MIUI polska. Bootloader odblokowany, aktualny ROM : Global dev 7.3.9 (najnowszy). Wgrywam TWRP, wszystko fajnie do czasu instalacji. Po przeciągnięciu suwaka wyświetla się błąd "No MD5 file found" (lub coś podobnego) Czarny ekran i rebot. Pozdrawiam i proszę o pomoc
Linetcon Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Nie mam takowej. Mogę przeskoczyć jedynie generowanie raportu (czy coś w ten deseń) dla plików MD5. Próbowałem wgrać inne recovery. System (global dev - 7.3.9) podczas gdy wchodzę do TWRP szuka jakichś plików po czym następuje reboot i system włącza się ponownie. (Już z standardowym recovery) Może złe TWRP instaluję? Jest jakieś sprawdzone pod wersję "Kate" z ROM-em global dev? /Pozdrawiam. Edytowane 17 Marca 2017 przez Linetcon
Nezumi Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Opcja jest, trzeba szukać.
Rekomendowane odpowiedzi