aneczkers2708 Opublikowano 14 Marca 2017 Opublikowano 14 Marca 2017 Witam, Telefon po aktualizacji nie ma wystarczająco miejsca na pisanie kodu pin. Mam "dostępne" tylko trzy miejsca na wpisanie tego kodu... Czy mogę prosić o pomoc co z tym fantem zrobić? Jestem zielona w tym temacie
FromWP Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 6 godzin temu, aneczkers2708 napisał: Telefon po aktualizacji nie ma wystarczająco miejsca na pisanie kodu pin. Mam "dostępne" tylko trzy miejsca na wpisanie tego kodu... Czy mogę prosić o pomoc co z tym fantem zrobić? Jestem zielona w tym temacie Możesz wpisać 4 cyfry, ale pokazuje tylko trzy miejsca. Jest to mylące, ale działa. Jak zmienisz menu na angielskie to będą 4 miejsca. W romach Miuipolska i ostatnim global dev jest to prawidłowo.
bad Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Zgadza się. Mimo że widoczne są trzy miejsca, wbijasz cztery cyfry i pin przyjmuje. Na global stable mam ten sam błąd.
MarekW Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Witam, mam ten sam problem w telefonie matki. Problem koledzy w tym iz nie potrafie wbic 4cyfr. Mimo wbicia na sile, telefon wywala blad kodu pin. To nic, wpisuje puk I dopiero za trzecim wpisaniem puku dostaje sie do systemu. Zaczyna mnie to juz wqrwiac, telefon ma raptem 2 miesiace, wgrywalem juz global rom oraz inne romy , reset do fabryki I nic. Zmiana jezyka tez nic nie daje. Jakies propozycje? Edytowane 29 Marca 2017 przez MarekW
FromWP Opublikowano 30 Marca 2017 Opublikowano 30 Marca 2017 7 godzin temu, MarekW napisał: Jakies propozycje? To masz jakiś inny problem, raczej z kartą sim, albo ten twój pin jest inny niz wpisywany. Tu chodzi tylko o to że pokazuje tylko trzy ukryte miejsca na pin, ale normalnie się wpisuje cztery i działa. Problem dotyczył tylko romów global i niektórych języków, w tym polskiego. Jak się ustawi angielskie menu już są pokazywane 4 miejsca. W najnowszych romach global dev już to naprawili, w stable ciągle jest pokazywane miejsce na 3 cyfry.
Rekomendowane odpowiedzi