Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Telefon po aktualizacji nie ma wystarczająco miejsca na pisanie kodu pin. Mam "dostępne" tylko trzy miejsca na wpisanie tego kodu... Czy mogę prosić o pomoc co z tym fantem zrobić? Jestem zielona w tym temacie :(

Opublikowano
6 godzin temu, aneczkers2708 napisał:

Telefon po aktualizacji nie ma wystarczająco miejsca na pisanie kodu pin. Mam "dostępne" tylko trzy miejsca na wpisanie tego kodu... Czy mogę prosić o pomoc co z tym fantem zrobić? Jestem zielona w tym temacie :(

Możesz wpisać 4 cyfry, ale pokazuje tylko trzy miejsca. Jest to mylące, ale działa. Jak zmienisz menu na angielskie to będą 4 miejsca. W romach Miuipolska i ostatnim global dev jest to prawidłowo.

Opublikowano

Zgadza się. Mimo że widoczne są trzy miejsca, wbijasz cztery cyfry i pin przyjmuje. Na global stable mam ten sam błąd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam, mam ten sam problem w telefonie matki. Problem koledzy w tym iz nie potrafie wbic 4cyfr. Mimo wbicia na sile, telefon wywala blad kodu pin. To nic, wpisuje puk I dopiero za trzecim  wpisaniem puku dostaje sie do systemu. Zaczyna mnie to juz wqrwiac, telefon ma raptem 2 miesiace, wgrywalem juz global rom oraz inne romy , reset do fabryki I nic. Zmiana jezyka tez nic nie daje. Jakies propozycje? 

Edytowane przez MarekW
Opublikowano
7 godzin temu, MarekW napisał:

Jakies propozycje? 

To masz jakiś inny problem, raczej z kartą sim, albo ten twój pin jest inny niz wpisywany. Tu chodzi tylko o to że pokazuje tylko trzy ukryte miejsca na pin, ale normalnie się wpisuje cztery i działa. Problem dotyczył tylko romów global i niektórych języków, w tym polskiego. Jak się ustawi angielskie menu już są pokazywane 4 miejsca. W najnowszych romach global dev już to naprawili, w stable ciągle jest pokazywane miejsce na 3 cyfry.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...