Dolarek84 Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Witam,Mam problem podczas wysyłania grupowego sms'a. Po kliknięciu wyślij pojawia się info, że aplikacja taka i taka chce wysłać wiele SMS. Pomimo, że klikam od razu "zezwól" to część SMS w ogóle nie dochodzi.Telefon Rademi 4Mini Global 8.2Aplikacje: Mood oraz Airdroid Co do aplikacji to przetestowałem już ich kilka i w każdej pojawia się ten problem. Szukałem w Google rozwiązania, ale niestety nie znalazłem pasującego do telefonu z zainstalowanym MIUI.U niektórych producentów można podobno ręcznie zmienić limit wysyłanych Sms dzięki czemu problem znika.... Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 a sprawdziłeś na stock apce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolarek84 Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 Sprawdziłem - można wysyłać do woli....Bez problemów.... Ale nie koniecznie chciałbym z niej korzystaćWysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolarek84 Posted March 17, 2017 Author Share Posted March 17, 2017 Jak można ten limit ominąć? Nie chce używać stock apki....Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szyszonek Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 Dnia 14.03.2017 o 18:04, Dolarek84 napisał: Sprawdziłem - można wysyłać do woli....Bez problemów.... Ale nie koniecznie chciałbym z niej korzystać Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Na Redmi 4 Pro stockowa apka rowniez wysyla takie powiadomienie, dziwi mnie, ze u Ciebie tak nie jest. Powinienes sie zatem cieszyc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr900610 Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 Dnia Fri Mar 17 2017 o 21:30, Dolarek84 napisał: Jak można ten limit ominąć? Nie chce używać stock apki.... Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka I jak udało Ci się rozwiązać problem? Mam to samo w Redmi 4X Dnia Mon Mar 13 2017 o 23:25, Nezumi napisał: a sprawdziłeś na stock apce? Jak dokładnie nazywa się ta aplikacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 21, 2017 Share Posted July 21, 2017 1 godzinę temu, piotr900610 napisał: Jak dokładnie nazywa się ta aplikacja? ym.. SMS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts