rradek Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, Czemu wyłączone aplikacje nadal wywalają powiadomienia? Czyżby te aplikacje nie były wyłączone? Chodzi mi np o Skypa czy badoo, czy o gry które powiadamiają że już zostało coś odblokowane. Chodzi mi o to żeby te aplikację nie pożerały prądu, a może są wyłączone i nie pożerają prądu tylko w jakiś magiczny sposób wywalają powiadomienia? Jak to jest bo nie rozumiem?
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Może mają uprawnienia do uruchamiania procesów w tle. Zobacz.Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
rradek Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Uprawnienia do uruchamiania procesów w tle ma praktycznie każda. Doszedłem do tego że te aplikację miały założoną kłódkę i mimo tego że wyrzuciłem je z tego menu podrzędnego aplikacji to nadal działały w tle przez tą kłódkę mimo że ich już nie było widać. O to chodzi, tak to działa w MIUI że mimo wyrzucenia z tego podręcznego menu aplikacji z kłódką one nadal będą działać dopóki nie zdejmie się kłódki?
mrosi Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi