Vaxador Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam! Chcę wgrać poprzez Mi flash miuipolska i nie rozumiem jednej rzeczy, gdy rozpakowuje plik pojawia się coś takiego: Czy nie powinno to być w jednym folderze? Teraz nie wiem jak to zrobić, bo plik z systemem musi być bezpośrednio na Dysku C
RegimeOfTerror Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Niby jak chcesz paczkę pod recovery wgrać MiFlashem?
Vaxador Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 1 minutę temu, RegimeOfTerror napisał: Niby jak chcesz paczkę pod recovery wgrać MiFlashem? Nie wiem jestem debilem. Mam odblokowany bootloader co teraz mam zrobić, żeby zainstalować xiaomi.eu? Proszę o pomoc :v
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Instalujesz sobie TWRP właściwe dla Twojego modelu (odpowiednie programy są w poradnikach opisane) i dopiero stąd, w paczce zip NIEROZPAKOWANEJ, instalujesz MIUIPolska.
Vaxador Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 1 minutę temu, Orjon napisał: Instalujesz sobie TWRP właściwe dla Twojego modelu (odpowiednie programy są w poradnikach opisane) i dopiero stąd, w paczce zip NIEROZPAKOWANEJ, instalujesz MIUIPolska. Czyli MiFlash nie będzie już potrzebny? Poprzez TWRP instaluje miuipolska? 1
RegimeOfTerror Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 1 minutę temu, Orjon napisał: i dopiero stąd, w paczce zip NIEROZPAKOWANEJ, instalujesz MIUIPolska. Czytaj instalujesz ten .zip przez TWRP 1
mrosi Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi