Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam kilka problemów z Redmi Note 4, Andr 6.0 MRA58K + MIUI Global 8.0 (8.0.5.0.0). 

1. Gdy chciałbym sprawdzić czy są aktualizację (Narzędzia->Aktualizacja), wyświetla mi "Podłącz z siecią Wi-Fi", problem w tym że jest podłączona i nie widzi sieci tylko w tej aktualizacji.

2. Zainstalowałem Arkusze Excel ze sklepu, aplikacja się otwiera ale pozostaje szare pole i nic nie mogę zrobić.

3. Jedna z aplikacji nie wyświetla mi powiadomień, otrzymałem informacje od producenta że mam "włączyć dane komórkowe w tle dla aplikacji", problem w tym że nie mam takiej opcji ja dane komórkowe, ktoś wie gdzie to zostało schowane??

4. Mam ważny plik excel na Drive google i w poprzednim telefonie miałem skrót na pulpicie, tutaj nie mogę takiego skrótu utworzyć, ktoś wie jak to zrobić??

Opublikowano (edytowane)

1. Na tym systemie aktualizacje nie będą działać - syfmiui

2. Może problemem jest syfmiui

3. Panel sterowania/bateria/apkikacja oszczędzania bateri/aplikacja/bez ograniczeń

4. W google drive przytrzymujesz plik , który chcesz umieścić na pulpicie , potem klikasz na trzy kropki na dole i wybierasz dodaj do strony startowej . Plik będzie na ostatnim pulpicie

Edytowane przez mariusz.ur
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...