mily Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Witam, Mam kilka problemów z Redmi Note 4, Andr 6.0 MRA58K + MIUI Global 8.0 (8.0.5.0.0). 1. Gdy chciałbym sprawdzić czy są aktualizację (Narzędzia->Aktualizacja), wyświetla mi "Podłącz z siecią Wi-Fi", problem w tym że jest podłączona i nie widzi sieci tylko w tej aktualizacji. 2. Zainstalowałem Arkusze Excel ze sklepu, aplikacja się otwiera ale pozostaje szare pole i nic nie mogę zrobić. 3. Jedna z aplikacji nie wyświetla mi powiadomień, otrzymałem informacje od producenta że mam "włączyć dane komórkowe w tle dla aplikacji", problem w tym że nie mam takiej opcji ja dane komórkowe, ktoś wie gdzie to zostało schowane?? 4. Mam ważny plik excel na Drive google i w poprzednim telefonie miałem skrót na pulpicie, tutaj nie mogę takiego skrótu utworzyć, ktoś wie jak to zrobić??
mariusz.ur Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) 1. Na tym systemie aktualizacje nie będą działać - syfmiui 2. Może problemem jest syfmiui 3. Panel sterowania/bateria/apkikacja oszczędzania bateri/aplikacja/bez ograniczeń 4. W google drive przytrzymujesz plik , który chcesz umieścić na pulpicie , potem klikasz na trzy kropki na dole i wybierasz dodaj do strony startowej . Plik będzie na ostatnim pulpicie Edytowane 10 Marca 2017 przez mariusz.ur
mily Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 hmy to niedobrze że aktualizacje nie działają, bo jak się okazuje potrzebuję jej: Tu jest opisany problem o którym napisałem z excelem: http://en.miui.com/thread-513061-1-1.html Szukam w takim razie po forum jak wykonać aktualizację.
Nezumi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi