[email protected] Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Witam, od kilku dni jestem użytkownikiem Redmi 4 Pro - poprzednio używałem smartfonów innych producentów. Kiedy ktoś do mnie dzwoni pulsuje mi pełnym światłem tylna dioda LED - nie mogę jej wyłączyć (kombinowałem z wyłączeniem wszystkich diod powiadomień itp.). Czy to jest "uroda telefonu", czy to ja nie potrafię Leda wyłączyć? Proszę o pomoc! Telefon pochodzi z polskiej dystrybucji, ma wgranego Stabilnego Globala. Edytowane 10 Marca 2017 przez [email protected] Błąd w opisie
si3wc4 Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Wejdź w telefon(lista ostatnich połączeń) - po lewej na dole masz menu - ustawienia - ustawienia połączeń przychodzących - i wyłącz pulsowanie flesza 1
[email protected] Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 Serdeczne dzięki za błyskawiczną pomoc! Cieszę się, że społeczność Mi jest tak życzliwa. Po kilku dniach użytkowania Redmi 4 Pro sądzę, że pozostanę wierny marce przez dłuższy czas; piszę tak na bazie doświadczeń ze smartfonami Samsunga, Lenovo czy nawet Apple'a. Jeszcze raz dziękuję, pozdrawiam.
mrosi Opublikowano 10 Marca 2017 Opublikowano 10 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi