tyszanin999 Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Jakie są wrażenia apropo tego romu? Robiłem dzisiaj flash telefonu za pomocą Miflash-a i wgrałem Xiaomi Mi 5 Latest Global Developer Version Fastboot File Download i narazie zauważyłem że zdarzają się kilkusekundowe braki reakcji telefonu na jakiekolwiek komendy. Polecacie jakąś stabilniejszą wersje do wgrania czy pozostanie na tym?
FromWP Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 12 minut temu, tyszanin999 napisał: Polecacie jakąś stabilniejszą wersje do wgrania czy pozostanie na tym? Poczekaj do jutra, dostaniesz przez OTA stabilniejszą. Nie wprowadzili w 7.3.9 praktycznie żadnych zmian, tylko poprawili błędy i stabilność (podobno). Inną to chyba tylko jutrzejszą xiaomi.eu/pl (jak masz odblokowany bl).
bergmen Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 19 minut temu, tyszanin999 napisał: Jakie są wrażenia apropo tego romu? Robiłem dzisiaj flash telefonu za pomocą Miflash-a i wgrałem Xiaomi Mi 5 Latest Global Developer Version Fastboot File Download i narazie zauważyłem że zdarzają się kilkusekundowe braki reakcji telefonu na jakiekolwiek komendy. Polecacie jakąś stabilniejszą wersje do wgrania czy pozostanie na tym? juto wyjdzie aktualizacja. Poczekaj. A braki reakcji to nie wina ROMu. Ja nie mam czegoś takiego... W ogóle pierwsze słyszę o takim czymś... A obserwuję kilka for, nie tylko polskich... U mnie na tym ROMie widgety znikają - i to nie wina kopii zapasowej miui Edytowane 9 Marca 2017 przez bergmen
tyszanin999 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Czyli te braki reakcji są spowodowane winą telefonu a nie oprogramowania skoro zostało wgrane na czysto?
mrosi Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi