AseT Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Witam. Mam problem z przyciskami lewym i prawym. Lewy przycisk czasami nie działa a prawy do cofania ZAWSZE otwiera menu z otwartymi aplikacjami + czasami cofa tak jak powinno. Pojawiło się to po 4h od kupienia telefonu, bawiłem się ustawieniami w opcjach ale nic nie pomogło, co to może być?
Zexon72 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie.
JachuWojtan Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Od kogo kupiony telefon? Jaki system siedzi? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
AseT Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 (edytowane) Kupiony stąd http://allegro.pl/xiaomi-redmi-pro-silver-3-64gb-nowy-polska-helio-i6738319807.html Edytowane 8 Marca 2017 przez AseT
Zexon72 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 I wszystko jasne. W telefonie masz tzw syfmiui - Global dla tego modelu nie istnieje. Wgraj czysty system China Developer, odblokuj bootloader i zainstaluj miuipolska/xiaomi.eu.
AseT Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 A jest jakiś inny sposób na naprawienie tego? Bo widze, że nie zbyt łatwe i szybkie jest wgranie tego innego oprogramowania
Zexon72 Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Nie ma innej opcji. Twoje oprogramowanie to "ulep", jak auto poskładane z ćwiartek. 1
wojtekmarchewka Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 7 godzin temu, AseT napisał: A jest jakiś inny sposób na naprawienie tego? Bo widze, że nie zbyt łatwe i szybkie jest wgranie tego innego oprogramowania Tak jak koledzy Ci pisali, jedyne wyjście to zmiana oprogramowania, jedynym światełkiem w tunelu, na szybsze powodzenie, to to że możesz próbować odblokować bootloader na tym co masz, bez romu China.W ten sposób odblokowałem kilkanaście Redmi Pro, na tym syfie.
mrosi Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi