Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Witam! Próbowałem zainstalować MIUI Polska, odblokowałem bootloader wszystko świetnie poszło. (oficjalną metodą) Zgrałem MIUI Polska do pamięci telefonu, ale TWRP nie widział tego pliku. To wyłączyłem telefon i po próbie włącznie telefon nie wstaje do systemu jedynie wyświetla przez cały czas logo MI.
frenzy Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Może spróbuj wrzucić zip z miui pl jeszcze raz? Albo jak masz kartę pamięci to wrzuć zip na nią np. przez inny telefon. 1
Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Hmm.. No własnie karty pamięci nie mam. Komputer widzi telefon w menadżerze urządzeń (system win 10, sterowniki tel 10.x.(coś) ) no ale nie mogę nic wrzucić na telefon (nie pokazuje mi jakby "dysku" telefonu).
frenzy Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Spróbuj na podłączonym włączyć w twrp: " Mount > Mount internal storage ", 1
Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Słuchaj, mogę pożyczyć drugi telefon z kartą pamięci. Zgram na tą kartę MIUI Polska i spróbuję zainstalować. Jak myślisz?
frenzy Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Też bym tak zrobił, ale możesz jeszcze poczekać, aż ktoś bardziej doświadczony ode mnie się wypowie.
Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Jednak nie. Tego drugiego telefonu komputer nie wykrywa (stary samsung SM G350) Może złe sterowniki mam? (System win10)
frenzy Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Może spróbuj wgrać TWRP od nowa i wtedy pojawi się jako dysk. W tym temacie możesz znaleźć jakieś informacje: 1
Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 Jesteś wielki! Problem leżał po stronie TWRP. (Wgrałem jakiś dziwny) Teraz wgrałem z oficjalnego forum miui i działa! Windows również wykrywa telefon!
Otto Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 MIUI Polska wgrany! Wszystko śmiga aż miło! Temat można zamknąć.
mrosi Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi