Cmxku Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć.Odnoszę wrażenie że przycisk w moim telefonie wyrównał się z ekranem, jest tylko minimalnie wyczuwalny ponad nim gdzie wcześniej chyba mocno wystawał. Dalej klika, ale jakaś tak dziwnie mi, inaczej. Stąd pytanie do was, czy przycisk u was mocno wystaje, i jaki ewentualnie jest koszt naprawy tego? (Pytam na przyszłość, jakby już się wysypał) czy czytnik linii będzie mi wtedy dalej działał jak go podmienie? Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Czytnik powinnien wystawać tylko o pierścień (krawędź). Być może się zapadł i trzeba go poprawić, może dokrecic pokrywke USB. Na szczęście to łatwa robota, w przeciwieństwie do Mi5... Z Mi5
Cmxku Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Opublikowano 8 Marca 2017 To chyba wszystko jest ok, coś mi się namieszalo w głowie, i potraktowałem ten home button ala samsungowy, mocno wystajacy. Do zamknięcia Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 8 Marca 2017 Opublikowano 8 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi