Gdeszyk Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Jak w temacie, próbowałem już dosłownie wszystkiego. Odblokować BL się nie da (stopuje na 50%, nie można rozpoznać urządzenia), z cmd w tryb EDL nie chce wejść (ani fastboot, ani adb), kabel robiłem dwa razy żeby mieć pewność, że wszystko polutowane dobrze też w tryb download'u nie chce wejść. Sterowniki mam na 100% zainstalowane poprawnie. Szczerze mówiąc już sam nie wiem co mam zrobić, bo spędziłem już ze 4 wieczory po 2 godziny próbując wszystkich opcji od początku do końca i z tego forum, i z forum oficjalnego i nadal nic. Doświadczenie jakieś mam (były posiadacz OPO, aktualnie Mi 5s Plus kupiony na China Stable teraz już na MIUI polska), także wiem co robię. Telefon był kupiony w AZE co było największym błędem życia...
Acid Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Spokojnie. Da się zrobić. Napisz na micenter.pl i wyślij do mnie. Poza tym MTK nie ma EDL więc robienie kabla jest bezcelowe. Flash jest przez Spflash tool. Z Mi5
mrosi Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi