loocke Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Witam Mam problem z kartą sim w tym o to urządzeniu, a mianowicie telefon pokazuje oraz wykrywa kartę sim ma ona full zasięg lecz nie mogę wykonać z niego żadnego połączenia ( martwa cisza w słuchawce ), dwa smsy udało mi się wysłać reszta wyskakuje że próba nieudana. Telefon posiada MIUI Global 8.0, proszę o pomoc mam nadzieję że telefon nie jest uszkodzony... A jeśli tak czy jest jakaś możliwość żeby to sprawdzić ? Przestawiłem jakość połączenia na 2g mogę dzwonić lecz jakość rozmów jest bardzo słaba ktoś ma pomysły dlaczego połączenia 3g i wyżej nie chcą działać mimo iż mam sygnał ? Edited March 7, 2017 by loocke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loocke Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 Zdjęcie poniżej, oraz dodatkowe pytanie, czy na tym telefonie działa aero2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zexon72 Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Zainstaluj na czysto z pełnym formatem rom Global Developer - wersja Stable nie grzeszy stabilnością. Jeśli problem będzie nadal występował - pomyśl o reklamacji sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts