mrcrulez Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Cześć, Dzisiaj przyszedł Redmi 4 PRO którego zamówiłem koleżance. Z tego linku: Oryginalny xiaomi redmi 4 pro prime 3g ram 32g 4100 mah lte fdd snapdragon 625 octa rdzeń 4g 5 "1920x1080 P MIUI 8.1 OTA Telefon komórkowy http://s.aliexpress.com/a2ieQJZJ (from AliExpress Android) To już drugi redmi 4 PRO od tego sprzedawcy i ten który przyszedł teraz wygląda nieco inaczej tzn. Ma grubsze ramki białe ale cieńsze te czarne ( na foto będzie widać o co chodzi) Czy to jest oryginał ? Czy xiaomi zrobiło taki zabieg że względu na to żeby zredukować te duże czarne obramowanie. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Diego04 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Był. kliknij w nazwe wątku, było o tym kilka postów w wątku zakupowym. Edytowane 7 Marca 2017 przez Diego04
mariusz5891 Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 1 godzinę temu, mrcrulez napisał: Czy to jest oryginał ? Czy xiaomi zrobiło taki zabieg że względu na to żeby zredukować te duże czarne obramowanie. http://onetech.pl/xiaomi-zredukowalo-wymiary-ramki-okalajacej-wyswietlacz-redmi-4/
mrcrulez Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 Super, dzięki za informacje, uspokoiliscie mnie Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu TapatalkaA czy w związku ze zmianą i zmniejszeniem rozmiarów słuchawki wyświetlacz nie uległ zmniejszeniu?Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 To tak naprawdę tylko zmiana na digitizerze.Była ramka czarna,jest białaNa mi5 mniejsze czy większe ramki masz?Redmi PRO by TT
mrcrulez Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 W MI5 te czarne ramki też są dosyć grube ale za to praktycznie boczne ramki w kolorze obudowy nie występują. Ekran jest na całej szerokości telefonu. W nowym redmi 4 ramki czarne są cieńsze niż u mnie ale jak dodam ramkę odbudowy to już wychodzi znacznie grubiej niż mi5Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka 1
mrosi Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi