dymarkus Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Po ostatniej aktualizacji telefon nie chce się normalnie uruchomić. Wyświetla komunikat " Proces system nie odpowiada. Czy chcesz go zakończyć." ale dotykna ekranie nie reaguje i nie idzie wybrać opcji ?\"czekaj , OK" Można tylko zrestartować przez dłuższe naciśniecie wyłącznika, następnie proces się powtarza, czasami wchodzi do procesu aktualizacji , ale nic się nie zmienia. Jakieś sugestie jak to rozwiązać ?.
Thedomel Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Spróbuj zainstalować jeszcze raz aktualizuje.
dymarkus Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Opublikowano 5 Marca 2017 Tak jak pisałem co któryś reset wchodzi w tryb aktualizacji ( sam) idzie normalnie postęp aktualizacji 0-100% i się resetuje i sytuacja się powtarza .
OrionFOTL Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Miałem ten sam problem z aktualizacją na aktualny MIUIPolska - wszedłem do recovery i zainstalowałem update ponownie, tylko że przed rebootem wyczyściłem też Cache i Dalvik. (Pomogło)
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi