Felandore Opublikowano 2 Marca 2017 Opublikowano 2 Marca 2017 Witam. Mam dość dziwny problem z którym nigdy się jeszcze nie spotkałem. Otóż jak w temacie wyłącza mi się muzyka. Dzieje się to tylko przy zablokowanym telefonie. Jest to strasznie upierdliwe co chwila wyciągać telefon z kieszeni i z etui żeby ponownie uruchomić muzykę. Odtwarzacz jakiego używam to PowerAMP. W momencie kiedy wywali mi muzykę wygląda to tak jak na screenie w załączniku, pokazuje że nie ma muzyki. Wie ktoś co może to powodować? Pozdrawiam
lolek102 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Witam Spróbuj "zakłódkować" aplikacje PowerAMP w menadżerze zadań, mi pomogło
mariusz.ur Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 W sumie to moim zdaniem wystarczy wejść w panel sterowania > aplikacja oszczędzania baterii > aplikacja > bez ograniczeń .
Felandore Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Przestawienie oszczędzania energii nie dało żadnego efektu ale "zakłódkowanie" już tak. Dzięki serdeczne w końcu muzyka mi się nie wyłącza. Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi