anonymousPL Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Witajcie, niecały miesiąc temu moja mama dostała telefon z wgranym globalem i od tamtego czasu był normalnie użytkowany, tzn. bez odblokowywania bootloadera, ani jakichkolwiek zmian systemu. Ładowany co parę dni oryginalną ładowarką, więc ogólnie żadnych podstaw do zepsucia. Dzisiaj jednak sam z siebie się zapalił. Został oddany do sklepu, który ma go przekazać do ekspertyzy ale sytuacja co najmniej nie ciekawa. Sam od ponad roku używam Mi4c i bardzo sobie chwalę. Myślicie że warto zrobić aferę w Xiaomi, a jeśli tak to w jaki sposób? Może @Acid coś wie na ten temat. Pozdrawiam
skay77 Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Pewnie jakieś zwarcie może dostaniesz nowy model lub zwrot kasy aby zamieść wsio pod dywanWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
skay77 Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Ktoś pisał na telchina że powtarzalność chińskich telefonów jest słaba i to widać doskonale na forachWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 27 Lutego 2017 Opublikowano 27 Lutego 2017 Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Aczkolwiek rób sobie aferę jak wszyscy którym palą się telefony. Może dostaniesz gratis nówke. Wysłane z mojego MI 5 3
adamsky Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Ja bym zrobił aferę Facebook i forum MIUI na pewno. A co by było gdyby mama z tym telefonem akurat spała. Afera na pewno nie zaszkodzi tym bardziej że nie spodziewam się by serwis się popisał i dał ci nówkę bez odpowiedniej mobilizacji. Sam mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony.Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka 1
adamsky Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 I jak sprawa wymiany?Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi