Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

niecały miesiąc temu moja mama dostała telefon z wgranym globalem i od tamtego czasu był normalnie użytkowany, tzn. bez odblokowywania bootloadera, ani jakichkolwiek zmian systemu. Ładowany co parę dni oryginalną ładowarką, więc ogólnie żadnych podstaw do zepsucia. Dzisiaj jednak sam z siebie się zapalił. Został oddany do sklepu, który ma go przekazać do ekspertyzy ale sytuacja co najmniej nie ciekawa. Sam od ponad roku używam Mi4c i bardzo sobie chwalę. Myślicie że warto zrobić aferę w Xiaomi, a jeśli tak to w jaki sposób? Może @Acid coś wie na ten temat.

Pozdrawiam

mms_img-1661343056.jpg

Opublikowano

Pewnie jakieś zwarcie może dostaniesz nowy model lub zwrot kasy aby zamieść wsio pod dywan

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ktoś pisał na telchina że powtarzalność chińskich telefonów jest słaba i to widać doskonale na forach

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Aczkolwiek rób sobie aferę jak wszyscy którym palą się telefony. Może dostaniesz gratis nówke.

Wysłane z mojego MI 5

• Like 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym zrobił aferę Facebook i forum MIUI na pewno. A co by było gdyby mama z tym telefonem akurat spała. Afera na pewno nie zaszkodzi tym bardziej że nie spodziewam się by serwis się popisał i dał ci nówkę bez odpowiedniej mobilizacji. Sam mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony.

Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
  • Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...