PonySlaystation Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam W moim nowo zakupionym Xiaomi wifi ma strasznie małą prędkość w porównaniu do aktualnego telefonu Sony Xperia Z3 System : Sony Xperia Z3 : Xiaomi Mi5s : Prędkość internetu na komputerze :
Grzegorz93 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Cześć. Problem polega na tym że Mi5s i Mi5 ma słabszą szybkość internetu po podłączeniu się do routera na częstotliwości 5G niż Mi4C. Mi4C - 866 Mbps Mi5s i Mi5 - 433 Mbps Nie wiem czym jest to spowodowane. ROM na Mi5s był na nowo zainstalowany w celu sprawdzenia, lecz problem nie został rozwiany.
MariamMaciag Opublikowano 8 Grudnia 2017 Opublikowano 8 Grudnia 2017 5 godzin temu, Grzegorz93 napisał: Mi4C - 866 Mbps Mi5s i Mi5 - 433 Mbps Nie wiem czym jest to spowodowane. ROM na Mi5s był na nowo zainstalowany w celu sprawdzenia, lecz problem nie został rozwiany. Niestety nie jestem w stanie znaleźć dokładnej specyfikacji sprzętowej żadnego z tych telefonów, ani w ogóle żadnego telefonu Xiaomi, ale na pierwszy rzut oka wygląda to jakby Mi4C posiadał dwie wewnętrzne anteny dla trybu AC, a pozostałe telefony pojedynczą antenę.
Rekomendowane odpowiedzi