Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć wszystkim

Pisze odnośnie mojego problemu z Redmi 3S, otóż kilka dni temu ściągnąłem sobie etui silikonowe i chciałem odblokować telefon przy pomocy czytnika linii papilarnych ale telefon nie zareagował, po kilku razach wszedłem w ustawienia i w menu ustawień zniknęła w ogóle funkcja czytnika, jakby telefon "oduczyl" się tego, czy ktoś miał podobny problem? Bardzo dziękuję z góry za treściwe odpowiedzi.

Dorzucam screeny z menu

Miłego dnia

Screenshot_2017-02-26-11-46-36-004_com.android.settings.png

Screenshot_2017-02-26-11-46-28-395_com.android.settings.png

Opublikowano
2 godziny temu, Ykcul napisał:

Pisze odnośnie mojego problemu z Redmi 3S, otóż kilka dni temu ściągnąłem sobie etui silikonowe i chciałem odblokować telefon przy pomocy czytnika linii papilarnych ale telefon nie zareagował, po kilku razach wszedłem w ustawienia i w menu ustawień zniknęła w ogóle funkcja czytnika, jakby telefon "oduczyl" się tego, czy ktoś miał podobny problem? Bardzo dziękuję z góry za treściwe odpowiedzi.

Bardzo prawdopodobne, że popsuł ci się czytnik odcisku palca. Wejdź w to chiśńakie menu serwisowe i sprawdź czy działa fingerprint. Tu masz jak w to wejść: https://miuipolska.pl/forum/topic/11144-czujnik-zbliżeniowy-w-połączeniach-przychodzących-nie-działa-redmi-3/?do=findComment&comment=257926

Jak tam nie działa (nie wykrywa go) to popsuty, albo taśma łącząca go z płytą główną nie kontaktuje.

Opublikowano
8 minut temu, Ykcul napisał:

Wystarczyło przywrócenie do ustawień fabrycznych gościu

Wystarczyło sprawdzić tam gdzie można to zrobić.Co tam masz w systemie to tylko ty wiesz, albo nie wiesz.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...