kubsoon Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Witam, ostatnio zauważyłem pewien problem w moim redmi, przy czarnych i ciemnych kolorach pojawiają się malutkie zielone/niebieskie piksele. Nie widać tego w normalnym użytkowaniu ale przy ciemnych ekranie można to dostrzec.Czy to wada fabryczna? Da się to naprawić ? Wygląda to mniej więcej tak ( zdjęcie z Internetu ) Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
senq Opublikowano 25 Lutego 2017 Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłaszaj na gwarancję. Ja wysłałem swój telefon na gwarancję z tego samego powodu. 2 miesiące po wymianie wyświetlacza na nowym znowu mam zawieszone piksele. Widać jakiej jakości podzespoły stosuje xiaomi.
KreGz Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Mozna wiedziec czy zglosiles to na gwarancje? Jak przyjeli to ile trwala naprawa?
Nezumi Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Takie sprawy zgłasza się na gwarancję i tyle. Dnia 25.02.2017 o 18:39, senq napisał: Zgłaszaj na gwarancję. Ja wysłałem swój telefon na gwarancję z tego samego powodu. 2 miesiące po wymianie wyświetlacza na nowym znowu mam zawieszone piksele. Widać jakiej jakości podzespoły stosuje xiaomi. Tia, bo w 3 fonach na kilka tyś padł wyświetlacz... Rzeczywiście, powód do płaczu, zobacz ile Samsungów jest zwracane na gware po już miesiącu z powodu ich świetnego Amoleda... Koniec tematu.
Rekomendowane odpowiedzi