Wloczykij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 No właśnie cały sęk w tym że nie widzi, ładować ładuje go ale nie widzi, tak 64bit
FromWP Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 3 minuty temu, Wloczykij napisał: No właśnie cały sęk w tym że nie widzi, ładować ładuje go ale nie widzi, tak 64bit Może coś przestawiłeś w twrp i masz włączone tylko ładowanie. To disable MTP może włączyłeś. W ostateczności pozostaje ci serwis, np MiCenter.
Wloczykij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 a jak wyłączyć tylko ładowanie w twrp? bo nigdzie takiej opcji nie widzę. disable MTP nie włączałem, pisałem wyżej
FromWP Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Nie wiem, to tylko gdybanie, dlaczego nie widzii pamięci, a tylko się ładuje. Nie miałem tego typu problemów.
grlol Opublikowano 12 Stycznia 2018 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Jest jakieś rozwiązanie tego problemu ? Mam włączone debugowanie usb , mam sterowniki do xiaomi mi5 do usb , sprawdzałem na różnych komputerach oraz z różnymi usb-c i nic. Jak wybieram MTP w ustawieniach to nic to nie daje przez to że nie mogę połączyć się z komputerem , nie mogę zmienić roota albo wgrać twrp albo root. Mam 2 pytanie ludzie piszą że są kable usb-c tylko do ładowania bez jakiś żył danych czy coś dlatego też mam pytanie czy by polecił ktoś jakis usb-c który by miał te żyły oraz był łatwo dostępny ? Ja posiadam Unitek Usb-c
Rekomendowane odpowiedzi