Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie! Jest to mój pierwszy post na MiuiPolska , także witam wszystkich serdecznie! Chciałabym zapytać, bo przymierzam się do zakupu pierwszego telefonu od Xiaomi. Widziałem mi5s, macałem jest wszystko w porządku, telefon mi odpowiada, lecz pomyślałam że być może poczekać na mi6. Mało o nim wiemy, nie ma konkretnych wiadomości. Snapdragon 835,6 GB Ramu, ale nie ma nawet jak będzie przypuszczalnie wyglądał. Mam dylemat czy kupić mi5s czy mi6. Jak sądzicie?

Posted (edited)

Ja bym wziął Mi6 S Plus. Patrząc na Mi5 widać że Mi5S Plus jest lepszy, więc Mi6 S Plus też lepiej wziąć niż Mi6. Pozdrawiam cieplutko.

Ps. A najlepiej To Mi7. S. Plus.

Edited by wtbn
Posted
6 godzin temu, JaQu napisał:

Witam serdecznie! Jest to mój pierwszy post na MiuiPolska , także witam wszystkich serdecznie! emoji4.png Chciałabym zapytać, bo przymierzam się do zakupu pierwszego telefonu od Xiaomi. Widziałem mi5s, macałem jest wszystko w porządku, telefon mi odpowiada, lecz pomyślałam że być może poczekać na mi6. Mało o nim wiemy, nie ma konkretnych wiadomości. Snapdragon 835,6 GB Ramu, ale nie ma nawet jak będzie przypuszczalnie wyglądał. Mam dylemat czy kupić mi5s czy mi6. Jak sądzicie?

Póki co nawet nie ma szczegółów jak będzie wyglądać Mi6, co będzie miał w środku, jaka będzie cena, więc nie ma co się napinać.

Jak odpowiada Ci Mi5s to go kup. Zanim wyjdzie Mi6 to 5s się zestarzeje :D 

• Like 1
  • mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...