Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem poniewaz chce sprawdzic czy mam odblokowany bootloader w programie Minimal ADB and fastboot ale po wpisaniu odpowiedniej komendy wyswietla mi co takiego :

FAILED <remote: unknown command> i nie pokazuje mi tak jak bowinno czy bootloader jest odblokowany czy nie  a chcialbym wgrac albo MIUI Polska albo xiaomi.eu   

Z gory dzieki za pomoc

Screenshot_2017-02-11-12-43-56-877_com.android.settings.png

Mam jeszcze pytanie jak zmienic zeby byla nazwa uzytkownika zamiast e-mailu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W nowszych modelach sprawdzisz status tą komendą :

fastboot getvar unlocked

If "yes" --> Unlocked status
If "No" --> Locked status

Ale na 100% masz zablokowany BL

Opublikowano

Zrobilem wszytko jak w tym filmiku: i w ostatniej czesci trzeba wgrac miui polska do folderu twrp tylko ze jest problem bo nie mam na tyle tam miejsca na calym telefonie a to jest dziwne bo mam wersje 3/64 i zostalo mi tak 700 mb a do wgrania potzrebuje 850 mb jezeli sformatuje date to wtedy mam 55gb tylko ze gdy zaczyna sie instalacja romu od xiomi.eu to mi sie wylacza telefon po chwili i juz sie nia wlacza chyba ze wejde od nowa do twrp albo fast boot tylko ze wtedy w twrp mi pokazuje ze nie ma zadnego systemu prosze o pomoc chodzi mi o moment na filmie od 7:13 do konca z gory dziekuje za porade

21 godzin temu, KL4K50N napisał:

Teraz to musisz wrzucić TWRP a potem soft :)

Pomoż !!

Opublikowano
29 minut temu, Grzech15 napisał:

Pomoż !!

Czy to twrp ci cokolwiek instaluje, czy od razu się wyłącza telefon? Przypuszczam że zrobiłeś jak w filmiku wipe system i to chyba był błąd. Spróbuj ponownie wgrać w twrp ten sam plik romu.

Opublikowano

zaczyna i sie zaraz wylacza (wylacza sie po jakis 2sek moze nawet mniej) Probowalem tez globala na globalu chwile dluzej ale tez sie wylacza

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...