gladky Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Drodzy, Po pierwsze dobry dzień wszystkim, jako że to pierwszy post na forum:)!!! Po drugie, mam poważny problem z moim telefonem ponieważ kiedy dzwoni do mnie numer, który nie jest zapisany w książce adresowej nie ma dźwięku dzwonka. Pojawia się on natomiast w w sytuacji gdy numer jest zapisany na liście kontaktów. Czy wiecie jak zmienić ten stan rzeczy, tak aby dzwonek dzwonił zawsze? Jeżeli brakuje jakiś informacji PLS dajcie znać doopowiadam Dzięki.
mezutelni Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 Jaki rom? dokładna wersja z informacji o telefonie. I masz może jakiś motyw? jak tak to spróbuj z palca ustawić dzwięki powiadomień w ustawienaich, w sumie nawet jak nie masz motywu to to zrób.
gladky Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Opublikowano 14 Lutego 2017 Dnia 11.02.2017 o 15:10, mezutelni napisał: Jaki rom? dokładna wersja z informacji o telefonie. I masz może jakiś motyw? jak tak to spróbuj z palca ustawić dzwięki powiadomień w ustawienaich, w sumie nawet jak nie masz motywu to to zrób. Motyw domyślny. Rom 6.0.1 MXB48T. Niestety ponowne ustawienie dzwonka nic nie daje Dnia 12.02.2017 o 18:48, ZduneX25 napisał: Wyłącz opcję wycisz nieznane. Gdzie mogę ją znaleźć? Szukam w ustawieniach z palca oraz w wyszukiwarce i nie znajduję.
ZduneX25 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 Telefon - ustawienia - połączenia przychodzące - wycisz pierwszy dzwonek
Rekomendowane odpowiedzi