IntolerableDJ Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam. Od miesiące jestem posiadaczem Redmi Note 3 Pro i zawsze miałem kartę z Orange. Dziś kupiłem kartę z PLAY i po aktywacji mam ciągle BRAK USŁUGI albo sieć wpadnie na chwilę i po tym od razu jest brak usługi. Wersja MIUI: MIUI Global 8.0.6.0
mariusz.ur Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 43 minuty temu, IntolerableDJ napisał: Witam. Od miesiące jestem posiadaczem Redmi Note 3 Pro i zawsze miałem kartę z Orange. Dziś kupiłem kartę z PLAY i po aktywacji mam ciągle BRAK USŁUGI albo sieć wpadnie na chwilę i po tym od razu jest brak usługi. Wersja MIUI: MIUI Global 8.0.6.0 Play - zasięg 4 sieci włącz roaming 1
Snajper Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 47 minut temu, IntolerableDJ napisał: Witam. Od miesiące jestem posiadaczem Redmi Note 3 Pro i zawsze miałem kartę z Orange. Dziś kupiłem kartę z PLAY i po aktywacji mam ciągle BRAK USŁUGI albo sieć wpadnie na chwilę i po tym od razu jest brak usługi. Wersja MIUI: MIUI Global 8.0.6.0 Zarejestrowałeś numer przy zakupie startera? 1
mariusz.ur Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 26 minut temu, Snajper napisał: Zarejestrowałeś numer przy zakupie startera? @Snajper chyba trafiłeś w 10 1
mrosi Opublikowano 3 Lutego 2017 Opublikowano 3 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi