tomaszpryjma Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Mam taki e pytanko bo nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi.Mam xiaomi redmmi 3s kupiony w euro rtv agd. I problem polega na tym ze jak na chwile utraci zasieg to ma problem zeby powrócić na lte/hsdpa.Działa tylko na edge. wiem ze gdzies to poruszane bylo ale nic konkretnego nie bylo w odpowiedziach.soft najnowszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blom Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Dnia 1.02.2017 o 14:47, tomaszpryjma napisał: Mam taki e pytanko bo nigdzie nie moge znaleźć odpowiedzi. wysil się, masz dział redmi 3s to piszesz w zgłaszaniu bugów. Tam są odpowiedzi na twój, milion razy, wałkowany temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts