Sanchoo Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Telefon Xiaomi Redmi 3 MIUI 8 7.1.12 Nie działa mi WiFi tak jakby przycisk nie reagował. Wchodząc w test WiFi poprzez (power + vol up) wyskakuje Test fail: wlan0 Interface doesn't support scanning. Próbowałem już wgrywać wiele romów przez MiFlash i każdy działa przez kilkanaście godzin po czym nie da się włączyć Wi-Fi tak jakby przycisk w ogóle nie reagował. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Sanchoo
skay77 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Sanchoo w terminalu wydaj komendę (ifconfig) a potem su ,i wreszcie ip link set wlan0 up to powinno ci podnieść interfejs sieciowyWysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
mrosi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Za ciężko poczekać na odpowiedź? Piszesz posta pod postem po to, aby później założyć nowy temat. Kosz.
mrosi Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi