Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Miałem RN3pro ale wpadłem 1,5miesiaca temu na za***iście chu**wy pomysł. Postanowiłem zakupić REDMI PRO x25 64gb. Oczywiście VAT niezastąpiony więc wyszło 950zl. Używam go kilka dni. Nie chcę wgrywać miui polska bo mogę uceglic telefon i nie mam na tą zabawę czasu a dokładać do niego nie zamierzam (oczywiście mam zasyfiony telefon z jakimś gownianym fake miui).W RN3pro sam sobie wgrywalem przez miflasha globala i zajęło mi to z instrukcją miui.com pół godziny. A tu g**no, wsparcia brak i się nie zanosi by miałoby się pojawic mimo, że ten gownofon jest w sprzedaży od pół roku. Mam wrażenie, że redmi PRO to taki półwyrób na szybko zrobiony. Do tego ostatnie problemy na forum z focusem w aparacie (krzyżyk na drogę). Nic tylko sprzedawać tego szrota bo może się rozpaść w każdej chwili. I się dziwić, że xiaomi notuje spadki sprzedaży. U mnie ta firemka dostaje wielkiego minusa i prawdopodobnie więcej nie kupię tego shitu

Opublikowano

Rozbawił mnie Twój post :) Jak nie masz czasu, nie chcesz uceglić, czy po prostu brak Ci chęci do przyswojenia prostej umiejętności wgrania polskiego Miui, to po co taki telefon kupowałeś? Ja przez ostatnie kilka lat używałem różnych tzw "flagowców" i to Xiaomi Redmi Pro okazał się najlepszym telefonem jaki miałem. Oczywiście po usunięciu syfmiui i instalacji Miui Polska... Zamiast wylewać frustracje znajdź czas na zmianę softu. Szukanie odpowiednich opisów, plików oraz instalacja zajęło mi około 30 minut. Wystarczy znaleźć pół godziny i będzie Pan (chyba) zadowolony :) 

• Like 2
Opublikowano

Hahahaha.
Swój brak umiejętności tlumaczysz tym że telefon jest shitem;)
Przecież wiadomo że to model na rynek chiński i trzeba go ucywilizowac żeby dobrze działał.
Sprawy autofocusa nawet nie skomentuje, są na forum już setki tych telefonow, ile osób ma problem :)

Redmi PRO by TT

• Like 1
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Nie wiem jaki sens ma ten temat.. wylania swoich żali? Pokazanie światu swej nieporadności? No nie wiem...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...