Sabat Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Cześć, telefon mam od roku, zawsze wszystko działało aż tu nagle pc przestał mi go wykrywać. Telefon się tylko ładuje. Nie aktualizowałem softu w telefonie za to windows 10 ostatnio dostał jakiś update. Z góry dzięki za pomoc
FromWP Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 27 minut temu, Sabat napisał: Telefon się tylko ładuje. Jak jest podłączony, ściągnij od góry ekran z powiadomieniami, ustawieniami, kliknij w połączenie usb i zmień z "tylko ładowanie" na przesyłanie plików.
Sabat Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 1 minutę temu, FromWP napisał: Jak jest podłączony, ściągnij od góry ekran z powiadomieniami, ustawieniami, kliknij w połączenie usb i zmień z "tylko ładowanie" na przesyłanie plików. No wlasnie tego nie mam
FromWP Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Przed chwilą, Sabat napisał: No wlasnie tego nie mam A w opcjach programistycznych? Tam jest jak ma być domyślnie widoczny po podłączeniu przez USB. Możliwe też, że wywaliło ci sterownik mpt w Windows. Coś system wykrywa jak go podłączysz?
Sabat Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 Przed chwilą, FromWP napisał: A w opcjach programistycznych? Tam jest jak ma być domyślnie widoczny po podłączeniu przez USB. Możliwe też, że wywaliło ci sterownik mpt w Windows. Coś system wykrywa jak go podłączysz? Nie, system nic nie wykrywa.
FromWP Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 1 minutę temu, Sabat napisał: Nie, system nic nie wykrywa. Sprawdź te opcje programistyczne, ewentualnie zmień port usb w komputerze.
Sabat Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 4 minuty temu, FromWP napisał: Sprawdź te opcje programistyczne, ewentualnie zmień port usb w komputerze. Ustawilem w opcjach programistycznych tryb debugowania. Telefon teraz daj dźwięk przy podłączeniu do pc tak jak kiedyś gdy wszystko działało. Pc coś tam niby instalował ale dalej nie wykrywa. Nie widzę w opcjach programistycznych pozycji odpowiedzialnej za tryb widoczności urządzenia
FromWP Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 To szukak przyczyny w systemie windows, i sterownikach.
Sabat Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 ADB i MIPCsuite nie pomogło. Telefon widnieje w "urządzenia i drukarki" w pozycji "nieokreślone" jako urządzenie android. Ech a tak chwaliłem 10tkę. Do tej pory nie miałem z nią problemów
Sabat Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Opublikowano 4 Lutego 2017 Nagle system zaczął wykrywać telefon. Nie wiem dlaczego i jak ale działa. Problem rozwiązany
mrosi Opublikowano 4 Lutego 2017 Opublikowano 4 Lutego 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi