Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W aplikacjach:pliki aparat, galeria, nie mogę otworzyć żadnego zdjęcia. Pojawia się komunikat -" Aplikacja została zamknięta z powodu braku wymaganych uprawnień". Zaznaczam, że w panelu sterowania-menadżer uprawnień, mam zaznaczony zarówno aparat, galerię i pliki. Wcześniej działało a teraz nie działa:(

Opublikowano

skoro sie wyswietla  taki komunikat   to rob  wipe   z recovery     ,przewaznie jest tak jak sie przechodzi z  jakiejsc wersji     czy to z dev    czy stable  (proces adnroid  cos tam zostal zatrzymany )    to jest wina i aktualizacji     i tej   javy             :-(            android zawsze bedzie mial takie zawiechy     ,moze kogos uraze ale pomimo     ze to fajny system ale nadal      jednakbazujacy na  prechistoryvznym aplecie      ;-)  

Opublikowano
4 godziny temu, skay77 napisał:

skoro sie wyswietla  taki komunikat   to rob  wipe   z recovery     ,przewaznie jest tak jak sie przechodzi z  jakiejsc wersji     czy to z dev    czy stable  (proces adnroid  cos tam zostal zatrzymany )    to jest wina i aktualizacji     i tej   javy             :-(            android zawsze bedzie mial takie zawiechy     ,moze kogos uraze ale pomimo     ze to fajny system ale nadal      jednakbazujacy na  prechistoryvznym aplecie      ;-)  

Zrobiłem coś czego nie wiem, podawałem uprawnienia, gdzie jeszcze aparat, galeria i pliki ich nie miały. I widocznie zaskoczyło. Dzięki za pomoc. Temat uważam za zamknięty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...