przerogaty Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam. W aplikacjach:pliki aparat, galeria, nie mogę otworzyć żadnego zdjęcia. Pojawia się komunikat -" Aplikacja została zamknięta z powodu braku wymaganych uprawnień". Zaznaczam, że w panelu sterowania-menadżer uprawnień, mam zaznaczony zarówno aparat, galerię i pliki. Wcześniej działało a teraz nie działa:(
fred Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ba, a co masz zaznaczone i dokładnie gdzie?
przerogaty Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 1 godzinę temu, fred napisał: Ba, a co masz zaznaczone i dokładnie gdzie?
skay77 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 skoro sie wyswietla taki komunikat to rob wipe z recovery ,przewaznie jest tak jak sie przechodzi z jakiejsc wersji czy to z dev czy stable (proces adnroid cos tam zostal zatrzymany ) to jest wina i aktualizacji i tej javy android zawsze bedzie mial takie zawiechy ,moze kogos uraze ale pomimo ze to fajny system ale nadal jednakbazujacy na prechistoryvznym aplecie
przerogaty Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2017 4 godziny temu, skay77 napisał: skoro sie wyswietla taki komunikat to rob wipe z recovery ,przewaznie jest tak jak sie przechodzi z jakiejsc wersji czy to z dev czy stable (proces adnroid cos tam zostal zatrzymany ) to jest wina i aktualizacji i tej javy android zawsze bedzie mial takie zawiechy ,moze kogos uraze ale pomimo ze to fajny system ale nadal jednakbazujacy na prechistoryvznym aplecie Zrobiłem coś czego nie wiem, podawałem uprawnienia, gdzie jeszcze aparat, galeria i pliki ich nie miały. I widocznie zaskoczyło. Dzięki za pomoc. Temat uważam za zamknięty.
mrosi Opublikowano 28 Stycznia 2017 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi